vineri, 5 februarie 2010

Hello my friend


Inchide ochii. Imagineaza-ti doar. Te plimbi pe o plaja, iti tii palaria imensa din paie in mana dreapta iar cu cealalta tii cocktailul din care sorbi printr-un pai verde ceva acrisor si racoritor.Daca deschizi ochii ai impresia ca vezi doar rosu din cauza luminii puternice care iti arde pleoapele. Te joci cu degetele de la picioare in nisip.Arunci palaria langa sezlong, undeva in spate. Tu si marea va priviti ochi in ochi. Ea are ochii albastri - verzi si te hipnotizeaza. Un pescarus incearca sa-ti deseneze in vazduh un mesaj pe care tu nu il pricepi. Vezi niste feţe zambitoare care trec in graba pe langa tine. Te curpinde un tremurat.

Ai inchis ochii. Alcoolul iti musteste in sange si nu mai stii daca tu visezi sau nu. Te plimbi ametit/a. Iti inclestezi degetele pe cozorocul sepcii pe care o tii in mana stanga iar cu cealalta duci paharul la gura si bei ceva amar. Ai uitat ce bei demult. Daca deschizi ochii ai impresia ca te uiti direct intr-un proiector si iti zbati pleoapele nedumerit/a. Constati ca te ustura degetele de la picioare. Arunci sapca pe un scaun mai departe. Tu si maica-ta va priviti ochi in ochi. Ea sta incruntata si parca privirea ei te scalpeaza. Barmanul incearca sa iti arate nota fluturand-o prin fata ochilor tai. Vezi fetele prietenilor tai cand se fofileaza si se grabesc sa iasa pe langa tine. Te cuprinde un tremurat.

Nu te mai imbata cu apa rece. Tot iarna. Tot frig.

2 comentarii:

  1. cat d tare chiar era frumos si am simteam mai bine .. dar m-a trezit ultima parte la realitate

    RăspundețiȘtergere
  2. BlogWidget - ALEGE CEVA COOL PENTRU BLOGUL TAU !
    Am implinit un an de activitate. Te asteptam la noi pentru a-ti oferi un widget, banner, plugin-wp, sau doar o idee pentru a adauga un plus de look si functionalitate blogului tau.
    Sau un posibil parteneriat reciproc avantajos, Sustine BlogWidget, detalii si bannere la alegere la pagina de contact.

    RăspundețiȘtergere